Kuijpers

Kuijpers is een familiebedrijf en technisch dienstverlener. Directeur Aukje Kuypers is zakenvrouw van het jaar 2018. Kuijpers streeft er naar om duurzame en circulaire oplossingen te realiseren. Projecten van Kuijpers betreffen onder meer iconen als het Rijksmuseum, Hermitage en De Efteling. Als launching customer voor Studio Solarix zijn zij van groot belang voor de zichtbaarheid van het product. De eerste Solarix gevel is te zien bij het kantoor van Kuijpers in Helmond.

Pharos

Het Pharos gebouw in Hoofddorp, midden in het Schiphol gebied, heeft de ambitie om de meest gezonde werkomgeving van Europa te worden. Solarix is zowel als adviseur als ontwerper betrokken bij deze herontwikkeling. Met de Solarix panelen krijgt het gebouw niet alleen van binnen, maar ook van buiten een zichtbaar duurzaam karakter.

Delft

In opdracht van architect Du Croq&van Zutphen heeft Studio Solarix de gevel voor het nieuwe gebouw aan de Staalweg in Delft ontworpen. De gevel sluit naadloos aan op het ontwerp waarmee aan identiteit en duurzaamheid gewonnen wordt. Het concept bleek in het tenderproces van doorslaggevend belang. De verdiepingshoge gevel levert een sterke eenheid met het gebouwontwerp. Gewikkeld om het gebouw, met verschillende texturen en oriëntaties, levert Solarix zo een aanzienlijke bijdrage in de uitstraling.

Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in 2017 heeft Solarix haar eerste prototypes laten zien, midden op het Stadhuisplein in Eindhoven. Onderdeel van de tentoonstelling ‘Switch Light’, worden verschillende innovatieve en opvallende ideeen getoond, waaronder Solarix. Met circa 335.000 bezoekers en een steeds internationaler publiek, is hiermee een fraai podium voor de producten geboden.

Neem contact op.
info@studio-solarix.com